اگر قصد دارید لوبیا را در فر بپزید، واقعاً مفید است که آنها را یک شب قبل از پختن خیس کنید. صبح خود را با لوبیا چیلی پر پروتئین شروع کنید، به سراغ یک بوریتوی پرکننده بروید و روز را با لوبیا چیلی دلچسب به پایان برسانید. «واقعاً، واقعاً خوب و بسیار آسان! به گفته jeighmy، همه آن را دوست داشتند، چیزی که هرگز در این خانواده پنج نفره اتفاق نمی افتد. ما آن را به عنوان سوپ لوبیا خوردیم و همچنین لوبیاها را در تورتیلاهایی که مانند بوریتو با نمک و فلفل پیچیده شده بود، قرار دادیم. به آب نیاز داشتم چون متوجه نشدم در قابلمه باز است تا آب بجوشد….
غذای نونی
همان طور که خود اعتراف کردید، پودر فلفل قرمزی که استفاده کردید، در واقع مخلوطی از ادویه جات ترشی جات به نسبت نامعلومی بود. بنابراین مطمئناً یک بازی حدس زدن است. IMHO، این واقعاً یک دستور العمل “از ابتدا” نیست.
شام چی بپزم
این دستور لوبیا چیتی فوق العاده آسان است و همچنین خوشمزه است. لوبیا کمی تند، معطر و غیر قابل مقاومت خامه ای است. یک بار آن را امتحان کنید و هرگز نمی خواهید لوبیا چیتی را به روش دیگری بخورید. سپس لوبیاهای آبکش شده و حبه آبکش را اضافه کنید و حدود 2 اینچ از بالا با آب بپوشانید، زیرا حبوبات در طول پخت منبسط می شوند.
من به مدت 10 سال در مکزیک زندگی کرده ام، به بسیاری از کشورها سفر کرده ام و هرگز چنین لوبیا ندیده ام. در تعریف گوگل از «پودر فلفل قرمز» به ترکیب آن با سایر ادویه ها اشاره شده است و تعریف ویکی پدیا هم همین را می گوید. به دلیل مشکلات مزه ای مداوم ناشی از کووید، مجبور شدم پیاز را نادیده بگیرم. من از پایه گیاهی بهتر از Bouillion استفاده کردم که حاوی پیاز است.
غذای گیاهی
روی آنها را با 4-6 فنجان آب سرد بپوشانید یا حدود 3 اینچ روی آنها پوشانده شود. پیاز خرد شده، سیر خرد شده و برگ بو را اضافه کنید، سپس با روغن زیتون بریزید. هر کفی که تشکیل می شود را از بین ببرید و دور بریزید. حرارت را تا متوسط به کم کم کنید و بدون درپوش به مدت حدود 2 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانید و در صورت لزوم بیشتر بپزید. در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا لوبیاها زیر آب بمانند. روش خیساندن سریع برای تهیه لوبیا چیتی چیست؟ لوبیاهای خشک را آبکش کنید سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و کاملا با آب بپوشانید.
بیشتر لوبیاهای مکزیکی مواد ساده ای هستند. نمک پس از نرم شدن دانه ها اضافه می شود. گاهی اوقات مقداری پودر فلفل قرمز، زیره و سیر به همراه نمک اضافه می شود. آنها فریول های چارو دارند که بیشتر شبیه دستور پخت شما هستند. اگرچه آنها برخی از انواع گوشت خوک را نیز اضافه می کنند. لطفاً از ارسال دستور العمل های معتبر خودداری کنید، اگر آنها یک نسخه Tex/Mex برای ذائقه آمریکایی ها هستند.
خوراک لوبیا
این غذاهای ساده تقریباً با هر چیزی یا به عنوان یک غذای بشقاب حلبی، به سبک کابوی، با یک تکه نان ذرت خوب است. برای خوشمزه ترین لوبیاها، روی حرارت ملایم بپزید و در حین پختن سطح مایع را فقط 1 اینچ بالاتر از سطح لوبیا نگه دارید. لوبیا و برنج آرام پز – یک غذای جانبی آسان که با یک تخم مرغ همزده و آووکادو روی آن، می تواند به یک شام گیاهی سریع تبدیل شود. من طعم لوبیا را هنگام استفاده از مکعب های استاک و آب به عنوان مایع ترجیح می دهم.
غذای دانشجویی
به مدت 1 ماه در فریزر نگهداری می شود. اگر می خواهید زمان پخت را تسریع کنید، می توانید از زودپز برای تهیه این دستور استفاده کنید. توصیه می کنیم از این دستور غذا به عنوان راهنمای زمان استفاده کنید.
من هرگز به استفاده از مکعب های استوک با آب فکر نمی کردم. و من هرگز به خرید بیکن فکر نمی کنم، بنابراین معمولاً چند تکه بیکن یا روغن بیکن می ریزم. یک برند ادویه به نام فیستا از سن آنتونیو وجود دارد. بقیه مواد را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.